posted by on General

1 comment

El conseller valencià de Territori i Habitatge – més d’habitatge que de territori- Esteban Gonzales Pons, deia que la ”medusa” més perillosa del Mediterrani, era la ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona, ja que (segons el conseller), les desaladores del sud d’Alacant, eren les que provocaven l’afluència massiva de meduses en les nostres platges.

Dodots contra meduses, consellers valencians contra els ministres de l’Estat.

Els Dodots no han dit ni gota, dels costos de la visita del Papa, no es gasten ni gota en les escoles, ni en la defensadel valencià (el català que parlem al P.Valencià), no han presentat ninguna gota, després de l’accident de metro de la Linia 1. I encara més, no els cau ni la gota de vergonya quan presenten l’estan que possaran a la Expo2008 a Saragossa, i on reclamaran el trasvassament de l’Ebre.

Ni una gota de restricció fa la G.Valenciana, mentre reclamen més aigua i al amteix temps que les altres comunitats autonomes, fan un control del consum de l’aigua.

Demanen dia rere dia el trasvassament de l’Ebre, mentr encara no han demanat ni una gota de disculpa als habitans de la Ribera Baixa quan diuen que l’aigua de l’assut de la Marquesa no és de bona qualitat per al transvassament Xúquer-Vinalopó, i permeteu-me una pregunta al Dodot Camps.L’aigua deixa qualitat és bona per a riberencs però no per als alacantins? Pareix que no perque fa dos estius es manifestava a Alacant demanant el transvassament des de Cortes de Pallas i no des de Cullera.

I així mil coses més……els Dodots nio gota ni gota, pero defensant la piscina de Pedrojota

[@more@]

1 comment

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

css.php