SENYALS DE FUM…

Set
2006
13

posted by on General

Comentaris tancats a SENYALS DE FUM…

Un dels negocis que triunfa al P.Valencià és la venda de fum, ni la construcció, ni la hosteleria, ni el turisme. la venda de fum, si vos interesa el negoci prengueu nota.[@more@]

Per començar a vendre fum, has de montar una Carpa, convides als mitjans de comunicació, i a les autoritats locals, estiguen en l’equip de govern o en al oposició, els dodots han de dominar.

Tot seguit possareu la primera pedra i després fareu un lunch.

Després la subcontrata, d’una subcontrata, d’una subcontrata de l’empresa constructora contratada et construirà l’edifici (així quatriplicaras els costos).

Felicitats, el fum s’està venent molt bé.

Finalment, et queda el gran dia, vendras molt de fum, faras l’agost, es tracta de tallar la cinta. Si es tracta d’una escola o un institut recorda que sols ha d’anar l’equip directiu i molts dodots, els estudiants, no cal que vagen que ja aniran tots els dies i els professors igual, avui sols és el dia dels putrefactes.

Així venent fum, hauras construït centres d’oci, sanitaris o educatius.Centres que seguint l’esquema dels dodots valencians, no deixin de ser pures falles, unes falles molt boniques per fora, que produiran molt de fum pero que senyores i senyors, esta`n buides per dins.

css.php