T(d)3

Set
2006
27

posted by on General

Comentaris tancats a T(d)3

La TDT, serà la televisió del futur, però en aquesta societat valenciana encallada en un punt en que es creu que és present però sovint és passat i no el present, costa molt d’arribar noves tecnologies com aquesta.

Sempre estem per darrere? No, el que passa es que ens ho agafem en calma, som d’esta forma que si el dia 8 d’agost hi ha un concert comença a patrocinar-se el dia 20, però tambés d’agost, pot ser que penseu que es exagerat, però comparat en el que fa la Generalitat, queda dins la normalitat, la Generalitat va aprovar l’Estatutet( Nou decret de nova planta) el passat maig i ara anuncia que destinarà 1’2 millons per a promocionar-lo, un poc més i al promoció s’anjunta en la campanya electoral……..

Però no ens desviem del tema, si abans de l’estiu preguntaves a la gent que era la TDT, un de cada 10 sabia de que li parlaves, però des d’agost hi ha un fenomen que ha fet que la majoria dels valencians sapien que és la TDT.

I és que des d’agost la TV3 i C33, sols es poden vore per TDT a més del canal 300 i del 3.24, de sobte tota la gent ha eixit a buscar l’aparatet, i és en casos com estos quan t’adones que encara que siga per veure El Temps, la gent veu TV3 o al catalana, com diu molta gent que la veu.

Durant estos mesos vas pel carrer i et creues algu amb l’aparell, ens mirem de fit a fit, ens guinyem l’ull i exclamem JO TAMBË VEIG LA TV3, que malauradament és l’unica televisió de qualitat que es pot vore a tot el País Valencià, esperem poder vore també proximament Info TV a tot el país. A i abans d’acabar, gràcies senyor Montilla per les llicencies de TDT a televisió de catalunya.

[@more@]

css.php