posted by on General

Comentaris tancats a BANDERES BLANQUES CONTRA LA FAM

Estos dies s’està fent una campanya contra la pobresa al món, fins ací cap problema.

El que passa és que en campanyes com aquestes, es mostra la manipulació que fan els mijans de comunicació, aixó ho podem observar en casos com aquest o en la campanya per un habitatge digne, em referisc a que estes campanyes s’anuncien a bombo i plateret, mentre que si aquestes actuacions les fan altres organitzacions, com per exemple la campanya nacional de Maulets, Futur en venda, els mijans de comunicació ho silencien i ho amaguen a l’opinió pública.

Peró tornant a la campanya contra la pobresa el que més ma sorpres ha sigut l’acció de possar llençols blancs a les balconades contra la fam, però no pel fet de que siguen blancs, el que ma sorpres ha sigut la hipocresia que m’he trovat pels carrers de València, a la seu de ”Cooperació i participació” de la Generalitat Valenciana, també està penjada aquesta bandera blanca, i dic hipocresia perque sols cal recordar els dines malgastats en la visita del Papa a València, enlloc de dedicar eixos dines a erradicar la fam al mòn o la neteja que feren de gent ”sense sostre” eixos dies per a mostrar una ”bona cara” de València.

[@more@]

css.php