posted by on General

Comentaris tancats a ESQUERRA PERD TAMBÈ ALS DIBUIXOS

Analitzant la jornada electoral d’ahir, m’ha vingut al cap els mòn fantàstics dels dibuixos animats, en concret en Doraemon, vaig pensar com havia anat la jornada electoral per allí i efectivament allí a Esquerra li ha anat malament, més en conreta les JERC, ja que aquesta serie aposta pel vot jove a quasi totes les formacions polítiques peró s’olbida de Esquerra.

Per una part està clar que el Suneo ahir no va dubtar quan va agafar la papereta de CiU, sisi li agrada CiU, fins i tot vol pareixer el Mas, donc bé per ací ja tinguem el vot per a CiU de Suneo, el cosí, la mare i el pare.

D’altra banda el Gegant tot i viure a la santa coloma japonesa, no ha votat al candidatu i ah optat pel Piqué abans de que s’obriren els col·legis electorals ja estava ell i la seua mare esperant per a votar i es que ja se sap els electors del PP, mai fallen, el seu pare ha votat als del Boadella per tot alló que va estar censurat, mentre que la germana com encara és menor d’edat no ha pogut votar.

A casa de la Shizuka han votat al PSC, els agradava més el Maragall però no han canviat el vot fiins i tot no per l’efecte Montilla però si per l’efecte Shizuka ha fet que el seu amic també votara al PSC per tant entre amics i familia 4 vots.

El Nobita s’ho ha agafat seriosament i tot i estar enamorat de la Shizuca no ha mesclat política i sentiments, tant ell com el seu pare i la seua mare han votat per Iniciativa, mentre que a Doraemon no l’han deixat votar.

Recopilem els vots, tinguem 4 vots per a PSC i CiU, tres per a ICV i dos per al PP. I Esquerra bé com ja ”denunciavem” abans els joves no han votat Esquerra, sols trobem un votant d’ERC en els dibuixos i no és altre que el doble de Puigcercos, el professor de Nobita, Suneo, Shizuca i Gegant

[@more@]

css.php