posted by on General

Comentaris tancats a JO NEGOCITA, VETËNDOSJE

No a la negociació, amb aquest clam ciutadans espanyols es van passejar el darrer cap de setmana a la capital de l'Estat espanyol, amb una crida en contra del procés de pau, i supostament en contra també del terrorisme.        

El diumenge veiem com des de el PSOE es criticava l'ús partidista que s'havia fet de la manifestació, ja que es va convertir en una manifestació en contra del govern i a més remarcaven que els convocants s'havien fet pròpis els símbols de la bandera espanyola i de l'himno nacional. I el cas és que les baderes són troços de tela, o draps com diuen al país (veí/repressor) francés, d'acord, peró també hem de tindre en compte que tenen moltes connotacions i encara que no els agrade eixa bandera representa la caspa cavernicola de la meseta.        

El crit del cap de setmana no era com el que s'escolta al Kosovo  jo negocita, vetëndosje, no a la negociació, autodeterminació era un crit portat entre banderes que tapaven la vista dels que estaven presents, encegats cridaven tots units, i és que ells estàn a favor de la unitat, una unitat que en altres països veuen que és injusta i que defenen l'autodeterminació pero aixó si sempre que es tracte d'altres països quan toca plantejar-se el model del seu territori es possen la bandera en la boca i diuen de tot menys el que toca dir.         

En casos curiosos com aquest vegem en el Partit Popular del País Basc  en gener va  presentar en el Parlament d'Euskadi un projecte de moció demanant al Govern central que "s'implique" a nivell internacional perquè se celebre un referèndum d'autodeterminació en el Sàhara Occidental.            

[@more@]

css.php