posted by on General

Comentaris tancats a KELME HA PERDUT UN CLIENT

Dos parts, per una part Oleguer, qui és Oleguer? Oleguer és un jugador de futbol que actualment juga al Futbol Club Barcelona, però l'Oleguer trenca els esquemes del si bueno no, el futbol es asin, si al pelota entra es gol, etc, etc, etc, l'Oleguer és un jugador que pensa, té estudis universitaris, ha escrit juntament amb el Roc Casagran el llibre Camí d'Ítaca i cada vegada que fa una declaració davant la premsa és imprevisible, però aquest no és el problema, (sempre li pots tallar el microfon com en la celebració de l'any passat al camp nou) el problema és que l'Oleguer és una persona compromesa, que defensa la seua terra, que els premis que rep fa donacions a organitzacions com Escola Valenciana, entre altres.      

D'altra banda Kelme, la pregunta no és qui és Kelme? més en concret serà qui està darrere de Kelme?, i és que la Generalitat Valenciana està darrere d'aquesta empresa de material esportiu.        

Ara que ja sabem els dos subjectes qui son, podem denunciar el cas, Kelme després de l'article de l'Oleguer que denunciava la (in)justicia espanyola ha trencat el contracte que tenia amb l'Oleguer.    

Perque creguem que Oleguer es va expresar lliurement, però sabem que Kelme és lliure de decidir, nosaltres consumidors, també som lliures de comprar i informem que mai més comprarem cap producte Kelme.      

Per la llibertat d'expressió, Kelme m'ha perdut com a client.          

Contra les seues lleis, la nostra solidaritat. 

[@more@]

css.php