posted by on General

Comentaris tancats a No era això Francesc no era això

S'acosten eleccions, ho sabem tots, i tu també, vas de inaguració en inaguració i així així fins el dia que comence de veritat la campanya electoral.     

Però tu entre descans i descans, aprofites per a fer promeses electorals, als quatre vents anunciaven els diaris del movimiento que tu Paquito, garantiras els llibres gratuits en l'educació de primaria i secundaria, però això comporta certes preguntes.

[@more@]

Una pregunta que em passa pel cap és: serà sols l'any que ve?        

Però el més greu és que els errors no t'han ensenyat, em pareix molt bé aquesta mesura, és un pas més per aconseguir un ensenyament públic i popular, però fent extensible aquesta mesura a les escoles concertades estas demostrant que no té sentit la seua existència, segueix els passos de Evo Morales, nacionalitza l'ensenyament fes estes escoles públiques.

D'altra banda em preocupa quins llibres pagaras, el de totes les editorials o sols les que defensen les vostres idees?

Jo a primaria sempre els vaig tindre gratuits, ja que a la meua escola en un poble de llauradors i jornalers els llibres passaven d'uns cursos als altres.  

Aquesta pense que és la millor mesura i ensenya als més joves a respectar el material, pero des de la conselleria d'eduació estàn buscant formules per a fer possible aquesta mesura, i dic jo no serà més senzill estalviar les quanitats de milions que t'has gastat en la visita del papa o en la volteta d'Alonso que buscar dines de baix de les pedres?    

Sincerament has de començar en no malgastar, no era aixó Francesc no era aixó

css.php