JA EN TENIM PROU

març
2007
22

posted by on General

Comentaris tancats a JA EN TENIM PROU

Ja feia temps que no escrivia al bloc per falta de temps, altres projectes i per les festes de falles, però la societat valenciana necesitem dir PROU, els últims atacs que estem reben m'obliguen a escriure i denunciar, perque ja en tenim prou.       [@more@]

Ja en tenim prou de estafes immobiliaries, la destrucció del país és cada dia més palpable al territori, l'especulació i les estafes dificulten l'accés als joves a un habitage digne, per això anuncie la manifestació que convoca la plataforma Estafa Immobiliaria, integrada per organitzacions de l'esquerra independentista entre altres, la manifestació tindrà lloc el dissabte 24 a les 17 h des de la plaça de Sant Agustí a València, així com també a altres ciutats del País Valencià.      

 Cases per a totes! Negocis per ningú!

Endavant amb la lluita popular!

Aprofite per presentar la campanya JA EN TENIM PROU, una campanya de curtmetratges recordant la campanya ''Hay motivo'', el film està conformat per cinquanta curtmetratges que denuncien les polítiques corruptes i insolidàries del Partit Popeular que està arrassant el territori valencià i lesionant els drets de la ciutadania.      

El vídeo s'ex`hibirà a universitats i centres culturals de tot el País Valencià a partir del 26 d'abril.          

Més informació a : http://www.jaentenimprou.org

css.php