posted by on General

2 comments

En les darreres setmanes va sent noticia l'atac que estan sofrint les emisions en TDT dels quatre canals de televisió de Catalunya al País Valencià, un problema que possiblement acaba amb la prohibició d'estes emisions.     

El problema el de sempre, els culpables? també els de sempre, el PPSOE uns per altres la casa per agranar, el amteix que passà amb la reforma del'Estatut, el PSOE no defensa clarament el que vol defensar i el PP després aprofita aquesta situació

[@more@]

El llavors ministre de industria Pepe Montilla, va decmidir que com al Siesta ocuparia la freqüència per on emetia TV3 al País Valencià, donava quatre canals de TDT per a les emisions, però el que passa realment és que açò és competència autonòmica, i per tant el govern valencià que després de fer el concurs ha adjudicat els canals a la seua gent, manipulant d'aquesta manera tota la informació, sense garantir unes bones emisions en català, ja que no s'ha concedit llicència a InfoTV, que ofereix una graella integrament en català i ara volen acabar amb les emissions dels canals de televisió de Catalunya.  

I ara quan el PP està fent aquesta cursa de a vore qui és més anticatalanista si ells o els feixistes de Coacción Valenciana, és quant més hem de defensar una lliure informació i un concurs veritablement democràtic, on la defensa del català siga un dels principis.     

Volem InfoTV i TV3 en TDT.

2 comments

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

css.php