NOUS ATACS

març
2007
23

posted by on General

Comentaris tancats a NOUS ATACS

Un titular del Pais, em genera un poc de pànic, el PSPV-PSOE, en una de les seues promeses electorals, diu que a partir de 2011 a totes les escoles valencianes seràn trilingües.

[@more@]

I generà pànic perquè açò suposarà menys hores de català a les escoles, al Principat amb el decret d'hores de castellà ja començaren els atacs, i el que no entenc és com ara que en molts centres no està garantit encara el bilingüísme s'aposte per una escola trilingüe.   

Per tant crec que en estos moments, no estem preparats per a tal projecte, que s'han de possar unes bones bases de valencià a l'escola, sense oblidar-se de les universtiats on es més palpable la mala situació del català.       

No ens podem quedar quets, lluita en defensa d'un ensenyament popular, públic, de qualitat, antipatriarcal i català.

css.php