AVUI HE DUBTAT

Mar
2007
26

posted by on General

2 comments

Hui a classe he dubtat, he dubtat mentre estava possant la data, sabia quin dia era, coneixia el mes, però en quin any estem?  

I és que amb el que estava escoltant i el que em venia pel cap era normal tendir a pensar que estavem en els més oscurs anys de la dicatadura.

[@more@]

Per una part pel meu cap, em venia la idea de que demà serà un dia negre per a la societat valenciana ja que es produirà un gran atac a la llibertat d'informació.    

D'altra banda companyes i companys de classe comentaven il·lusionats els premis de Mis i Mister Ecspaña, un programa ranci que es fa, ja que supose la gent ho veu, i dic jo en esta societat que ahir celebrava ser europea, com s'explica l'existència d'estos programes?    

Estos programes atenten contra les persones intel·lectualment, és un patètic espectacle on s'utilitzen les persones com objectes (tant als homes com les dones), creieu que aixó ajuda a la igualtat?

NO, aquest no és el camí per aconseguir la igualtat de les persones independentment del seu sexe, hem d'acabar amb els rols sexistes.  

Lluita per una societat antipatriarcal.

2 comments

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

css.php